Houtpellets.nl is dé houtpelletportal van Nederland

In de markt van duurzame energie is de laatste jaren veel veranderd. Kleine en middelgrote bedrijven hebben kennis gemaakt met de invloed van de grote energiemaatschappijen. Er heerst echter bij alternatieve energieproducten zoals houtpellets vaak onduidelijkheid over kwaliteit, continuïteit en prijs. Daarom zijn we Houtpellets.nl gestart. De portal waar geselecteerde dealers hun producten kunnen aanbieden.

Klantvoordelen voor de klant
Houtpellets.nl is aangesloten op het klantensysteem van CompanyCard en ConsumerCard. Voor u als klant betekent dit meer voordelen en kortingen op alle producten van bedrijven aangesloten op dit klantensysteem. 

Klantvoordelen van de houtpelletportal
Houtpellets.nl, onderdeel van BiomassaNederland B.V., is een nieuwe nog klantvriendelijkere weg ingeslagen. Als enige in Nederland wil Houtpellets.nl via een landelijk dekkend dealernetwerk ONAFHANKELIJK alle houtpellet merken aan laten bieden. Op houtpellets.nl is het ook mogelijk om vouchers te kopen. De vouchers zijn tegoed waarmee u meer waarde kunt krijgen. Zo kunt u voordelig vouchers kopen voor extra kwantumkorting en voorinkoop. De vouchers zijn geheel of gedeeltelijk in te wisselen tijdens een vastgestelde periode.

Naast de webshopportal verzamelen we, als het over duurzame energie uit houtpellets gaat, nuttige informatie en delen deze met u. Ook kunt u via ons uw ervaringen delen als het over de producten gaat. Via deze portal kunt u in het webshopgedeelte van verschillende aangesloten dealers producten bekijken, vergelijken en kopen.

Met houtpellets als hernieuwbare energiebron zijn we klaar voor de toekomst!

Heeft u nog vragen over hoe wij werken? Neem dan contact op met het team van Houtpellets.nl.