T:0164 - 65 29 52 E:info@houtpellets.nl
» Pelletkorrels kopen

Pelletkorrels kopen?

Wij verkopen DIN+ en EAN+ pelletkorrels tegen een scherpe prijs!

Houtpellets.nl is dé specialist in houtpellets. Wij verkopen kwalitatieve DIN+ en EAN+ pelletkorrels tegen een scherpe prijs. Dit doen we in grote hoeveelheden tegelijk. Ons assortiment bestaat uit zakken van 10 KG, 15 KG, 20 KG en big bags van 1000 KG. Deze duurzame en milieuvriendelijke brandstof voor speciale pelletkachels bezorgen we graag bij u thuis, maar afhalen is ook mogelijk. Dat kan elke zaterdag van 09:00-17:00 uur aan de Slikkenburgseweg 8 in Halsteren. Goed bereikbaar via de A58 en de A4 met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u direct bestellen? Klik dan door naar onze productpagina!

Grootverbruikers opgelet, scherp geprijsde pelletkorrels voor een hoog rendement!

Onze pelletkorrels zijn er in twee soorten. We hebben de licht gekleurde houtpellets en de donkere variant. De lichtere geeft geleidelijk warmte af en laat zeer weinig as achter. De donkere pellets laten beperkt as achter, maar geven veel sneller warmte af. Zo kunt u de warmte zelf goed reguleren.

De prijs van deze pelletkorrels is niet alleen scherp in vergelijking met de concurrentie, het gebruik van deze brandstof levert u ook een reductie van uw energienota op. Immers, pelletkorrels zijn goedkoper dan aardgas en olie, waardoor er een besparing op uw brandstofkosten ontstaat. Bovendien worden deze samengeperste korrels van houtrestanten uit productiebossen gemaakt, waardoor ze CO2 neutraal zijn.

Duurzaam, maar niet duur

Inderdaad, een duurzaam product voor een mooie prijs. Wanneer u pelletkorrels koopt bent u niet alleen vriendelijk voor uw portemonnee, u houdt ook rekening met het milieu. En terwijl de prijs van fossiele brandstoffen maar blijft stijgen, lacht u in uw vuistje. Wilt u meer weten over het stoken met houtpellets en pelletkachels? Dan staan we u graag te woord. U kunt contact opnemen via ons contactformulier of door te bellen met 0164-652952.